ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΣΚΑΦΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΠΥΡΓΙΣΚΟΙ ΥΠΟΣΤΕΓΑ - OMEGASKAL - Φωτογραφίες

ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΣΚΑΦΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΠΥΡΓΙΣΚΟΙ ΥΠΟΣΤΕΓΑ - OMEGASKAL

Διεύθυνση - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ Διεύθυνση: ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 65 Τ.Κ. - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ Τ.Κ.: 18902
Περιοχή - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ Περιοχή: Σαλαμινα Κατηγορία - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ Κατηγορία: ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ
Τηλέφωνο - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ Τηλέφωνο: 2109574631 Fax - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ Fax: -
Κινητό - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ Κινητό: - E-mail - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ E-mail: info@omegaskal.com
Υπεύθυνος - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ Υπεύθυνος: ΜΠΑΝΤΡΙ ΝΑΓΚΝΤΙ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ Ιστοσελίδα:
Η Omegaskal είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία σε σκαλωσιές και σε καλύμματα σκαφών. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας κατασκευή σκαλωσιάς με θερμοσυστελλόμενο νάιλον που καλύπτουν απο μικρά μέχρι μεγάλα σκάφη για εργασίες συντήρησης σε ναυπηγεία και μαρίνες σε όλο τον κόσμο. H Omegaskal δραστηριοποιείται από το 2001 στις κατασκευές σκαλωσιών με μεγάλη φήμη για την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση. Μπορούμε να προετοιμάσουμε τις σκαλωσιές για μια ποικιλία θαλάσσιων εφαρμογών. Παρέχουμ...
Επισκέπτες: 5877

ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΣΚΑΦΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΠΥΡΓΙΣΚΟΙ ΥΠΟΣΤΕΓΑ - OMEGASKAL

ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΣΚΑΦΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΠΥΡΓΙΣΚΟΙ ΥΠΟΣΤΕΓΑ - OMEGASKAL

Η Omegaskal είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία σε σκαλωσιές και σε καλύμματα σκαφών. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας κατασκευή σκαλωσιάς με θερμοσυστελλόμενο νάιλον που καλύπτουν απο μικρά μέχρι μεγάλα σκάφη για εργασίες συντήρησης σε ναυπηγεία και μαρίνες σε όλο τον κόσμο.
H Omegaskal δραστηριοποιείται από το 2001 στις κατασκευές σκαλωσιών με μεγάλη φήμη για την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση. Μπορούμε να προετοιμάσουμε τις σκαλωσιές για μια ποικιλία θαλάσσιων εφαρμογών. Παρέχουμε τις Υπηρεσιες μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και, τα 15 χρόνια εμπειρίας, η γνώση και η τεχνογνωσία μας, μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Δουλεύουμε σκληρά για να εξασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα της δουλειάς μας.
Το εκπαιδευμένο, πιστοποιημένο προσωπικό της Omegaskal κατασκευάζει σύχρονα συστήματα σκαλωσιάς γιοτ που παρέχουν στους εργολάβους βαφής, στους ξυλουργούς κ.α. ασφαλές, καθαρό και στεγνό περιβάλλον στο οποίο μπορούν να εργαστούν, διασφαλίζοντας ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους.
Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας με επιβραδυντικά φλόγας θερμοσυστελλόμενο νάιλον, η Omegaskal παρέχει πλήρη προστασία για όλους τους τύπους των εργασιών, σκαλωσιές σκαφών, πλήρη καλύμματα σκαλωσιάς σκαφών, πύργισκοι με σκάλα, πύργισκοι με ρόδες, καλύμματα με σκαλωσιά σε κατάρτια και μερικά καλύμματα με σκαλωσιά σε σκάφη.